header

Br. Reme blir til Veidekke Agder

Bygg- og anleggsentreprenøren Br. Reme AS har vært eid av Veidekke siden år 2000. Nå tas det naturlige neste skrittet i selskapets utvikling med navneskifte til Veidekke Agder AS.
- Br. Reme er et veldrevet selskap med sterk lokal tilhørighet. Det skal vi fortsatt være, også når vi heter Veidekke Agder AS, sier administrerende direktør Dagfinn Røkenes i Veidekke Agder AS.

- Lanseringen av nytt navn er starten på et nytt kapittel og en viktig milepæl i selskapets utvikling med ny identitet og visuell profil. Vi beholder de samme viktige ressursene, vår innsikt, kompetanse og evne til å skape verdier for våre kunder her i Sør. Men nå blir det synlig for omverdenen at vi også har kraftige muskler med Veidekke-konsernet i ryggen, sier Røkenes.

- Veidekkes verdigrunnlag er en fortsettelse av verdiene og profesjonaliteten vi er vant til fra Br. Reme. Veidekke har jo også vært en viktig lokal aktør, ikke minst i samspill med Br. Reme på en rekke prosjekter i vår region. Samtidig har Veidekke blitt en av de virkelig tunge skandinaviske entreprenørselskapene og er den største norskeide aktøren i bransjen. Det skal enda tydeligere komme våre kunder og vår organisasjon til gode, avslutter Røkenes.

Organisasjonen, organisasjonsnummer og forretningsadressen blir som før. Det er kun selskapets navn som endres, og det skjer ingen andre selskapsrettslige eller avtalerettslige endringer. Det nye navnet trer i kraft fra og med 22. juni 2012.
  

For mer informasjon, se gjerne www.veidekkeagder.no eller kontakt:
Adm. dir. Dagfinn Røkenes i Veidekke Agder, tlf 38 12 58 00 / 90 15 71 50, dagfinn.rokenes@veidekke.no 
Konsernsjef Terje R. Venold i Veidekke, tlf 21 05 77 01 / 905 82 323, terje.venold@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 21 05 77 91 / 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

 

 

Veidekke Agder AS er en av Sørlandets største bygg- og anleggsentreprenører med ca. 240 ansatte og en omsetning på omlag 700 millioner kroner. Firmaet ble etablert i 1941 under navnet Br. Reme AS og har vært en viktig bidragsyter til utførelse av et stort antall bygge- og anleggsprosjekter i Aust- og Vest-Agder.

 

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 18 milliarder kroner (2011). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen drøyt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Tittel Filtype
Dagfinn Rokenes pdf