Bygger logistikkbygg på Vestby

Veidekke Logistikkbygg har skrevet kontrakt med Pareto Eiendomsfellesskap AS om oppføring av Nordisk Dækimport (NDI) sitt nye sentrallager på Vestby syd for Oslo. Kontrakten er en totalentreprise verdt ca. 185 millioner kroner ekskl. mva.

NDI Vestby

Prosjektet innebærer en samlokalisering av NDI sine eksisterende lagerbygg på Østlandet til Vestby Næringspark Øst i Vestby kommune. Pareto, NDI og Veidekke har i tett samarbeid utviklet bygget slik at det skal tilfredsstille kravene til et moderne og effektivt logistikkbygg. Bygget blir på litt over 23.500 m2 BTA, tilpasset NDIs vareutvalg med alt fra trillebårdekk til anleggsdekk.

- Sammen har vi kommet frem til svært gode løsninger som ivaretar NDIs behov og gjør bygget veldig fleksibelt og attraktivt for langsiktig eierskap. Vi har signert en rekke nye leieavtaler på Vestby den siste tiden, og dette prosjektet bekrefter næringsparkens stadig økende attraktivitet, sier partner og investeringsdirektør Jonathan Barfod i Pareto Alternative Investments AS.

- Veidekke Logistikkbygg er spesialisert på utvikling og oppføring av rasjonelle og effektive yrkesbygg i totalentreprise. Vi takker for tilliten, gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid med Pareto som jo er landets største utleier av logistikkeiendom, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.

Byggearbeidene starter opp etter nyttår og prosjektet skal stå klart til åpning sommeren 2022.
 

For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS, tlf 916 90 080, roar.kristiansen@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Jonathan Barfod, partner og investeringsdirektør, Pareto Alternative Investments, tlf 95 72 73 40, jab@pareto.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke Logistikkbygg AS er en totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Vi er 25 entusiastiske kolleger som omsetter for cirka 250 millioner kroner i 2020. Veidekke Logistikkbygg har kontorer i Larvik.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 37 milliarder, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 NDI Vestby jpg