Bygger mobilitetsknutepunkt i Malmö for Wihlborgs

Veidekke har fått oppdraget med å bygge et mobilitetsknutepunkt som inngår i kontorbygget Vista, som Wihlborgs Fastigheter AB skal bygge i Malmö. Prosjektet er en totalentreprise i samspill med en kontraktsum på ca. SEK 255 millioner.

Vista office building Malmö

Vista blir Wihlborgs fjerde kontorbygg i bydelen Hyllie i Malmö og blir det første som møter de som krysser broen fra Danmark. Planlagt byggestart for det nye kontorbygget er høsten 2023, og Veidekkes prosjekt forventes ferdigstilt mot slutten av 2024.

Veidekkes oppdrag omfatter fem etasjer nybygg i nedre del av Vista, med plass til ca. 430 parkeringsplasser, 45 elladepunkter med tilrettelegging for flere punkter, løsninger for bil- og sykkeldeling samt sykkelparkering med garderobe- og dusjmulighet. Fra knutepunktet blir det direkte adkomst til trapperom og kontorlokaler. Oppdraget omfatter også prosjektering for kontorlokalene som skal på plass i de øvrige ti etasjene. Bygget vil bli sertifisert i henhold til Miljöbyggnad Gold, WELL og NollCO2.

– Vi setter stor pris på å ha vunnet Wihlborgs tillit til å samarbeide om dette spennende prosjektet. I tett samspill vil vi trekke på alle slags kompetanser, til beste for prosjektet, sier Charlotta Nilsén i Veidekke Bygg Sverige.

Kontrakten inngår i ordrereserven for inneværende kvartal.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Konserndirektør Charlotta Nilsén, mobil +46 070-600 30 87

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Vista office building Malmö jpg