Lederskifte i Veidekke Agder

Are Westbye (37 år) går over i stilling som administrerende direktør i Veidekke Agder AS fra 1. september 2012. Are har jobbet i Veidekke siden han var ferdig utdannet sivilingeniør ved NTNU i 1999, og han kommer fra stillingen som Veidekkes avdelingsleder i Kristiansand.


Are Westbye har tidligere jobbet i Veidekke distrikt Bergen og i Block Berge Bygg AS før han begynte i Veidekke Agder i 2008.


- Jeg er meget fornøyd med at Are blir ny administrerende direktør i Veidekke Agder. Hans solide kompetanse og varierte erfaring gjør meg trygg på at han er den rette til å føre Veidekke Agder videre mot nye mål og resultater, sier regions- og styreleder Helge Opedal.


Dagfinn Røkenes fortsetter i Veidekke og blir med i utviklingen av selskapet videre.


- Etter mange år som leder, og de siste fem årene som administrerende direktør for Veidekke Agder, ønsker jeg andre utfordringer. Det har vært noen meget givende år, men også noen krevende perioder, og jeg føler at det er riktig å gi stafettpinnen videre nå, sier Dagfinn Røkenes.


- Dagfinn Røkenes har vært svært sentral i mange år med å bygge den sterke posisjonen Veidekke Agder AS har på Sørlandet, men jeg forstår Dagfinn når han nå ønsker avløsning fra rollen som administrerende direktør. Jeg er glad for at vi dermed kan benytte Dagfinns kunnskap og krefter til andre viktige oppgaver i Veidekke, avslutter Opedal.For mer informasjon kontakt:

Ny adm. dir. Are Westbye i Veidekke Agder AS, tlf +47 900 78 433, are.westbye@veidekke.no

Styreleder Helge Opedal i Veidekke Agder AS, tlf +47 918 33 366, helge.opedal@veidekke.no

  

Veidekke Agder AS er en av Sørlandets største bygg- og anleggsentreprenører med ca. 240 ansatte og en omsetning på omlag 700 millioner kroner. Firmaet ble etablert i 1941 under navnet Br. Reme AS og har vært en viktig bidragsyter til utførelse av et stort antall bygge- og anleggsprosjekter i Aust- og Vest-Agder.

 

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 18 milliarder kroner (2011). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen drøyt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.


Dato Tittel Filtype
30.06.2018 Are Westbye pdf