Lederskifte i Veidekke i Bergen og i Nord/Vest

Distriktsleder Ingmar Austevoll tar første april over som direktør for Veidekke Entreprenør region Nord/Vest etter Carl Inge Veland. Austevoll overlater samtidig ledelsen av Distrikt Bergen til kollega Erlend Bygnes.

Påtroppende regionsdirektør Ingmar Austevoll (46) skal lede Veidekkes entreprenørvirksom­het i seks distrikter fra Haugesund i sør til Trondheim i nord. Han er utdannet sivilingeniør og har arbeidet i Veidekke Entreprenør siden 1995 som prosjektingeniør, prosjekteringsleder, prosjektleder og seksjons­leder til han ble distriktsleder i Bergen i 2012.

Erlend Bygnes (51) er også utdannet sivilingeniør, og har jobbet i Veidekke Entreprenør siden 1993. Han har vært prosjekteringsleder, anleggsleder, prosjektleder og kommer nå fra stillingen som avdelingsleder for utvikling og innkjøp i Distrikt Bergen.

Carl Inge Veland (64) har i mer enn 20 år ledet Region Nord/Vest, og gir nå stafettpinnen videre for å fortsette i en ny stilling knyttet til divisjonsledelsen i Veidekke Entreprenør.

- Veidekke Entreprenør har en meget kompetent organisasjon og en ledende posisjon både i Bergensområdet og i region Nord/Vest. Jeg er svært takknemlig over den strålende jobben Carl Inge Veland har gjort i regionen. Samtidig er jeg glad for at vi har så dyktige ledere som Ingmar Austevoll og Erlend Bygnes i våre rekker som er klare for større utfordringer og nå går inn i nye lederroller, sier administrerende direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør.

Vedlagte bilde (f.v.): Ingmar Austevoll, Carl Inge Veland og Erlend Bygnes. Foto: Anna Bilska.

For pressebilder se www.flickr.com/photos/veidekke, for mer informasjon kontakt:
Erlend Bygnes, påtroppende distriktsleder, tlf +47 97 09 53 33 , erlend.bygnes@veidekke.no
Ingmar Austevoll, påtroppende regionsdirektør, tlf 97 08 82 99, ingmar.austevoll@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 21 milliarder kroner (2013), og halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Ny ledertrio i vest pdf