Ny kontrakt med Region Stockholm og Atrium Ljungberg

Veidekke har signert kontrakt med Region Stockholm og Atrium Ljungberg om grunnarbeider og fundament for Sickla stationshus. Prosjektet er en utførelsesentreprise til en verdi av ca. SEK 170 millioner.

Sickla biljetthall

I prosjektet inngår fundamentet og deler av bærende konstruksjon for det nye bygget Sickla stationshus, samt deler av rulletrappsjakten og billetthallen til den nye metrostasjonen Sickla, som blir et viktig nytt offentlig transportknutepunkt for overganger mellom tunnelbane, Tvärbanan, Saltsjöbanan og busser. Kontrakten er tildelt av Region Stockholm, men er overført til Atrium Ljungberg, som oppfører Sickla stationshus. Arbeidet på Veidekkes del av prosjektet startet i mars og forventes å pågå til i 2022.

– Vi er svært glade for å få enda et prosjekt for Atrium Ljungberg og Region Stockholm. Jeg er trygg på at de gode relasjonerne vi har etablert i tidligere prosjekter, sammen med vår sterke ekspertise i komplekse bygg, vil bidra til et vellykket prosjekt, sier Marcus Andersson, regionleder i Veidekke Anläggning Öst.

Kontrakten inngår i ordreinngangen for første kvartal 2020.

Mer om Sickla stationshus
Mer om den nye tunnelbanen

For mer informasjon, ta kontakt med:
Marcus Andersson, regionleder Veidekke Anläggning Öst, tlf. +46 703 34 88 00
Mats Nyström, VD Veidekke Sverige, tlf. +46 705 37 12 60

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Sickla biljetthall png