header

Nye ledere i Veidekke Bane og Båsum Boring

Magnus Sutherland Kristensen går fra stillingen som leder for Veidekke Bane til daglig leder i Veidekkes datterselskap Båsum Boring AS. Samtidig blir Trygve Engedal ny leder for Veidekke Bane.

Daglig leder Magnus Sutherland Kristensen i Båsum Boring.

Magnus Sutherland Kristensen (43) tar over som daglig leder i Båsum Boring etter Dag Espen Båsum som blir avdelingsleder for gjennomboring, utblokking og KL-fundamenter. Kristensen er fra Asker, er utdannet ingeniør fra Heriot-Watt University i Edinburgh og jobbet i AF-Gruppen og Aker Solutions før han kom til Veidekke i 2016.

Trygve Engedal (38) tar over stafettpinnen som leder i Veidekke Bane etter Magnus S. Kristensen. Engedal har den siste tiden hatt ansvar for marked og tilbud i Veidekke Bane, der han startet som prosjektleder i 2020. Tidligere jobbet han for Aker Solutions med anbud og kontrakthåndtering. Engedal er utdannet økonom med bachelor fra Handelshøyskolen BI i Oslo og master fra Copenhagen Business School.

- Jeg er svært tilfreds over at vi har så dyktige medarbeidere som Magnus, Trygve og Dag Espen som kan gå inn i nye roller og stadig ta større utfordringer. Jeg er trygg på at de tre har solide faglige kunnskaper og personlige egenskaper som forutsettes for å lede og utvikle virksomhetene videre. Jeg ønsker dem lykke til med nye oppgaver og ser frem til videre samarbeid, sier direktør Martin Gadd i Veidekke Spesialenheter.

Båsum Boring AS har en årlig omsetning på om lag 200 millioner kroner og 70 ansatte som utfører oppdrag over hele landet. Selskapet er en av Norges største aktører innen brønn- og energiboring, gjennomboring, utblokking og fundamenter til jernbanen. Hovedkontoret ligger ved Krøderen med et avdelingskontor syd for Trondheim.

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og utfører fornyelse og vedlikehold av jernbaner og sporveier samt fjell- og tunnelsikring langs vei og bane. De 150 ansatte har høy kompetanse i alle jernbanetekniske fag og utfører oppdrag over hele landet.


For mer informasjon kontakt:
Direktør Martin Gadd i Veidekke Spesialenheter, tlf +46 703 994 779, martin.gadd@veidekke.no
Daglig leder Magnus S Kristensen i Båsum Boring, tlf 92 22 90 81, magnus@basum.no
Leder Trygve Engedal i Veidekke Bane, tlf 48 07 33 11, trygve.engedal@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Magnus Sutherland Kristensen Båsum jpg
Trygve Engedal jpeg