Skal bygge for Starco på Gardermoen

Veidekke Logistikkbygg har fått i oppdrag av Olav Thon Eiendom (Gardermoen Park AS) å oppføre av et nytt sentrallager på Gardermoen for dekkleverandøren Starco. Kontrakten er en totalentreprise verdt 180 millioner kroner ekskl. mva.

Starco Gardermoen

- Vi er veldig glad for at Olav Thon Eiendom har valgt oss som entreprenør for enda et stort logistikkprosjekt. Dette er et oppdrag som passer perfekt for vår satsning på utvikling, spesialisering og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på prosjektet og ser frem til å gjennomføre byggeprosessen sammen med Starco og Olav Thon, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.

Bygget blir på totalt ca. 23.000 m2 BTA og skal oppføres på Gardermoen i Ullensaker kommune. Hele eiendommen er på 40 mål, og blir det største logistikkbygget for dekk og felger i Norge. Det er lagrene til Starco på Østlandet som nå blir samlet i det nye lager- og logistikkbygget på Gardermoen. I bygget vil også DekkTeam-kjeden få sitt nye hovedkontor i bygget og prosjektet omfatter også et dekkverksted.

Byggearbeidene starter opp i høst og prosjektet skal stå ferdig i løpet av første halvår 2022.

For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS, tlf 916 90 080, roar.kristiansen@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke Logistikkbygg AS er en totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Vi er 25 entusiastiske kolleger som omsatte for cirka 250 millioner kroner i 2019. Veidekke Logistikkbygg as har kontorer i Larvik.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er omlag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 Starco Gardermoen jpg