Skal bygge terminal for PostNord

Veidekke har skrevet kontrakt med PostNord AS om bygging av ny logistikk- og sorteringsterminal i Hanekleiva Næringspark i Holmestrand kommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt om lag 170 millioner kroner ekskl. mva.

PostNord

Den nye terminalen på nesten 15.000 m2 BTA blir en viktig del av PostNord sin infrastrukturplan for å understøtte den kraftige netthandelsveksten som forventes fremover. Veidekke ble valgt som totalentreprenør etter at ni entreprenører i utgangspunktet ville gi tilbud på den nye terminalen.

- I Veidekke Logistikkbygg har vi spesialisert oss på utvikling og oppføring av store logistikk- og lagerbygg i totalentreprise. Dette var et prosjekt vi veldig gjerne ville vinne, og i arbeidsfellesskap med Veidekke Bygg Buskerud skal vi løse dette prosjektet innenfor de rammene som PostNord har satt. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg.

Byggearbeidene starter opp etter ferien og prosjektet skal gjennomføres på 12 måneder. Kontrakten inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal 2021.

 

For pressebilder se www.flickr.com/photos/veidekke, for mer informasjon kontakt:
Daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg, tlf 916 90 080, roar.kristiansen@veidekke.no
Distriktsleder Gro Brathovde i Veidekke Bygg Buskerud, tlf 911 95354, gro.brathovde@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke Logistikkbygg AS er en totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Vi er 25 entusiastiske kolleger som omsetter for ca. 400 millioner kroner i 2021 fra kontoret i Larvik.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 Flagg JPG
01.01.0001 PostNord jpg