Vedlikeholdsjobb for Bane NOR

Veidekke har fått i oppdrag av Bane NOR å skifte kontaktledningsnettet i dagsonen mellom Lier og Brakerøya og i Lieråsen tunnel mellom Drammen og Asker. Kontrakten er utførelsesentreprise verdt 143 millioner kroner ekskl. mva.

Magnus S Kristensen

- Vi takker så mye for tilliten og nok et oppdrag for Bane NOR. Denne jobben passer godt for oss da vi vil kunne dra god nytte av erfaringene fra arbeidene på det nylig avsluttede prosjektet med nytt kontaktledningsanlegg på Kongsvingerbanen. Vi er også godt kjent på strekningen da vi har montert mastefundamenter der i 2020. Vi starter opp arbeidene allerede nå i januar og har planlagt å være ferdig i løpet av året, sier leder Magnus S. Kristensen i Veidekke Bane.

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og er en landsdekkende aktør innen fornyelse og vedlikehold av jernbaner og sporveier. De 110 ansatte har høy kompetanse i alle jernbanetekniske fag og utfører oppdrag over hele landet.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for fjerde kvartal 2020.
 

For mer informasjon kontakt:
Leder Veidekke Bane Magnus Sutherland Kristensen, tlf 92 22 90 81, magnus.kristensen@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 37 milliarder, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 Bane jpg
01.01.0001 Magnus S Kristensen jpg