Veidekke: Bygger boliger for Bonava i Vestby

Bonava har gitt Veidekke i oppdrag å bygge 92 leiligheter i boligprosjektet Gartneritaket i Vestby kommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt 250 millioner kroner ekskl. mva. Dette er første byggetrinn i storprosjektet der det skal det bygges nærmere 500 svanemerkede boliger i løpet av de neste årene.

Bonava Gartneritaket 1 taket

- Vi er veldig glade og stolte over at Bonava valgte Veidekke til dette bærekraftige og spennende boligprosjektet, og miljøsertifiserte boliger er noe vi setter ekstra stor pris på å få bygge. Vi er den største boligbyggeren på Østlandet, så denne typen store prosjekter er akkurat det vi ønsker oss. Vi takker så mye for tilliten og ser frem til et knallgodt samarbeid med Bonava, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

Gartneritaket blir et av de største, selvstendige boligprosjektene i Vestby. Plasseringen er svært sentral med kort vei til skoler, barnehager, Vestby Storsenter og jernbanestasjonen. Størrelsene på leilighetene i første byggetrinn vil variere fra 24-114 m2. Takhagen blir et møtepunkt for beboerne med utestue, kjøkken med langbord og drivhus, og små parker med frukttrær både på tak og i bakgården skal bidra til et godt bomiljø.

- Det er en stor glede at vi har fått med en faglig dyktig og seriøs entreprenør som Veidekke til å bygge for oss. Vi får daglig henvendelser fra kjøpere som ønsker leilighet i Gartneritaket. Vestby er uten tvil et populært område som skal vokse mye i årene framover, i tillegg er det rimeligere boligpriser i Vestby enn i Oslo. Nå gleder vi oss til å se gravemaskinene til Veidekke kjøre inn på tomten vår, sier regionsjef Matilda Vinje i Bonava.

Byggestart er planlagt første august med overlevering første trinn sommeren 2024. Les mer om prosjektet her.


For mer informasjon kontakt:
Avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo, tlf 45 03 01 97, kaare.gilhus@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Pressetalsmann Arvid Steen i Bonava Norge, tlf 41 67 80 40, arvid.steen@bonava.com


Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Bonava_Gartneritaket_1 taket jpg
Bonava_Gartneritaket_I Gårdsrom jpg