Veidekke: Bygger boliger for Selvaag og Nordr i Oslo

Nordr og Selvaag Bolig har gitt Veidekke oppdraget med å bygge første byggetrinn med 91 miljøsertifiserte leiligheter og parkeringskjeller i prosjektet Lille Løren Park øst i Oslo. Oppdraget er en totalentreprise verdt 235 millioner kroner ekskl. mva.

Lille Løren Park tak

-  Vi takker så mye for oppdraget. Dette er et spennende prosjekt som vi har vært med på å utvikle helt fra starten av, akkurat slik vi liker for å skape knallgode prosjekter sammen med våre kunder. At boligene skal miljøsertifiseres er jo også noe vi setter stor pris på som utførende entreprenør, sier direktør Anders W. Haugen i Veidekke Bygg Oslo.

Løren har blitt som en koselig småby midt Oslo. Her har en ny og nøye planlagt bydel vokst frem der det tidligere var industriområde og militærleir. Lille Løren Park vil når alt står ferdig ha cirka 350 leiligheter sertifisert etter miljøstandarden BREEAM-NOR og en barnehage. De første 91 boligene varierer fra 1-roms på 40 m2 til 5-roms på 110 m2. Lille Løren Park vil ligge høyt i terrenget med gode sol- og lysforhold og med en ny bypark som nærmeste nabo.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Veidekke på flere prosjekter og er fornøyd med at de skal bygge for oss også her. Selvaag Bolig har bygget mer enn to tusen boliger på Løren siden 2000, og Lille Løren Park blir et av de siste prosjektene i den nye bydelen, sier viseadministrerende direktør Øystein Klungland i Selvaag Bolig.

- Vi i Nordr er glade for å starte byggingen av de første 91 boligene på Lille Løren Park sammen med Selvaag bolig og Veidekke. Vi ser frem til å utvikle et nytt flott nabolag og bidra inn til en ny bydelspark på en av Lørens beste beliggenheter, sier prosjektdirektør Storby Oslo Sigbjørn Fondenes i Nordr.

Byggearbeidene starter opp etter ferien med planlagt innflytting i løpet av sommeren 2024. Les mer om prosjektet her. Oppdraget går inn i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal.

For mer informasjon kontakt:
Avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo, tlf 45 03 01 97, kaare.gilhus@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Lille Løren Park, HRTB Arkitekter jpg
Lille Løren Park_tak jpg