Veidekke: Bygger boliger på Storetveit i Bergen

Nordr AS har valgt Veidekke til å bygge boligprosjektet Storetveithagen ved Fantoft i Bergen. Det første byggetrinnet er en totalentreprise verdt 146 millioner kroner ekskl. mva. og omfatter oppføring av 36 blokk- og rekkehusleiligheter samt grunnarbeider.

Storetveithagen bygg H

Når hele prosjektet står ferdig vil Storetveithagen bestå av 100 boliger i fire lavblokker og fire rekkehus. Det første byggetrinnet som Veidekke nå har fått bestilling på, består av komplett garasjeanlegg, 28 leiligheter i en fire etasjers blokk og åtte leiligheter i et rekkehus.  

- Vi takker så mye for tilliten og for oppdraget. Dette boligprosjektet har vi utviklet sammen med Nordr over mange år, og da er det desto større glede når vi vet at vi endelig kan sette spaden i jorden snart. Vi skal ha mye egenproduksjon på prosjektet, og vi gleder oss til å sette i gang med byggearbeidene etter ferien, sier distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen.

I Storetveithagen legges listen høyt for bærekraft og miljø, det gjelder utformingen av boligene, byggematerialer og energieffektivitet. Boligblokken bygges med passivhusstandard, gjenbruk av knust betong fra kontorbygget som er revet på tomten og sprengstein fra grunnarbeidene er brukt i miljøsaneringsprosjektet Slettebakken like i nærheten.

- Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Veidekke fra Fantoftparken. Storetveithagen er blitt tatt godt imot i markedet og vi gleder oss til å realisere et nytt nabolag på Storetveit, sier storbydirektør Kristoffer Evjen i Nordr.

Byggearbeidene starter opp etter sommerferien med planlagt overlevering i første kvartal 2025. Oppdraget går inn i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal. Les mer om prosjektet her.


For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen, tlf 93 43 06 60, thor.smaabrekke@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Storetveithagen D_Henning Larsen AS png
Storetveithagen H_Henning Larsen AS png