Bygger flere boliger for OBOS i Tønsberg

OBOS har inngått avtale med Veidekke om å oppføre det tredje byggetrinnet med 52 miljøsertifiserte leiligheter i prosjektet Teieparken i Tønsberg. Kontrakten er en totalentreprise verdt nær 130 millioner kroner ekskl. mva.

Teieparken Blåtoppen  1

- Vi gleder oss over å kunne fortsette det gode samarbeidet med OBOS om boligprosjektet Teieparken. Det hele startet med en samarbeidsavtale om prosjektutvikling i 2017 som gikk videre i 2018 til utbyggingsoppdraget for de første 64 leiligheter som for lengst er ferdigstilt. Til sammen har Veidekke bygget - og har under bygging - hele 232 leiligheter i Teieparken. Vi takker ydmykt for at vi nå får tilliten til å bygge videre, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

Teieparken blir en grønn og levende bydel sentralt i Tønsberg. Selve parken er offentlig og blir hjertet i det levende bomiljøet. Her er det opparbeidet gangveier og godt med plass til leke- og rekreasjonsområder. De 52 leilighetene i tredje byggetrinn er fordelt over to bygg i tre til fem etasjer over en parkeringskjeller.

- Det at OBOS nå bestiller gir kontinuitet i utbyggingen som er veldig viktig for begge parter. Det sikrer blant annet at vi kan fortsette med det samme godt samkjørte teamet, både av egne ansatte og samarbeidspartene på byggeplassen. Vi skal heller ikke stikke under en stol at vi setter spesielt stor pris på at OBOS evner å igangsette boligprosjekter i dagens marked, avslutter Hjertås.

Byggestart er umiddelbart med planlagt overlevering i våren 2026. Les mer om prosjektet her.
Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for første kvartal 2024.


For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Lars Nicolas Hjertås, tlf 92 29 71 92, lars.hjertas@veidekke.no
Prosjektsjef Mattis C. Pira, tlf 41 45 85 38, Mattis.Pira@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 43 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Lars N Hjertås jpg
Teieparken Blåtoppen_ Arcasa 1 png
Teierparken Blåtoppen_Arcasa 2 png