header

Veidekke: Bygger flere boliger i Lille Løren Park

Nordr og Selvaag Bolig har gitt Veidekke et nytt oppdrag i prosjektet Lille Løren Park øst i Oslo. Dette er andre byggetrinn som består av 99 miljøsertifiserte leiligheter i to bolig­blokker samt parkeringskjeller, og byggearbeidene er allerede igangsatt. Oppdraget er en totalentreprise verdt om lag 300 millioner kroner ekskl. mva.

Lille Løren bygg F

- Vi takker så pent vi kan for at vi får fortsette det gode samarbeidet med Lille Løren Park. Vi har vært med på å utvikle prosjektet helt fra begynnelsen, akkurat slik vi liker aller best. At boligene skal miljøsertifiseres, er jo også noe vi setter stor pris på som utførende entreprenør, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

På Løren har en ny bydel vokst frem der hvor det tidligere var industriområde og militærleir. Lille Løren Park vil når alt står ferdig bestå av 348 miljøsertifiserte leiligheter etter standarden BREEAM-NOR og en barnehage. Andre byggetrinn består av hhv 47 og 52 leiligheter i to boligblokker på fire til åtte etasjer, og store felles takterrasser byr på utsikt over by og fjord.

- Det er fortsatt et svært stort behov for boliger i Oslo, og vi er glade for å kunne starte byggingen av nok et prosjekt på Løren. Sammen med Veidekke har Nordr og Selvaag Bolig lykkes med å håndtere et krevende kostnadsbilde og kan tilby attraktive boliger med høyt fokus på bærekraft. Det ser vi at kundene setter pris på, sier administrerende direktør Pål Aglen i Nordr Norge og viseadministrerende direktør Øystein Klungland i Selvaag Bolig.

Byggearbeidene er kommet i gang, og planlagt innflytting er i desember 2024. Les mer om prosjektet her. Oppdraget er tatt inn i Veidekkes ordrereserve for fjerde kvartal 2022.


For mer informasjon kontakt:
Avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo, tlf 45 03 01 97, kaare.gilhus@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Lille Løren A2_HRTB jpg
Lille Løren F_HRTB jpg