Veidekke: Bygger flere boliger på Jarlsø i Tønsberg

Veidekke har inngått nok en av avtale med Jarlsø Eiendom, denne gang om å bygge 33 leiligheter med parkeringskjeller i prosjektet Jarlsø Fjordpark i Tønsberg kommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt 112 millioner kroner ekskl. mva.

Jarlsø KB 1

- Vi takker så mye for oppdraget og fornyet tillit fra Jarlsø Eiendom. Fjordparken, som ligger sentralt på øya, blir vårt tredje prosjektet sammen i løpet av de siste årene. God arkitektur og kvalitet i tillegg til den unike beliggenheten, har bidratt til å etablere øya som et attraktivt boligområde for mange, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

Jarlsø Eiendom har arbeidet med utvikling av boområdet på Jarlsø utenfor Tønsberg i en årrekke. Her får beboerne umiddelbart nærhet til fjorden og skjærgårdsnaturen som hage. Etter at broa og øya ble åpnet for allmennheten begynte utbyggingen i 2007, og siden den gang er 318 leiligheter ferdigstilt. Prosjektet Fjordparken består av 33 leiligheter fra 53 m2 til 160 m2 med parkeringskjeller, felles takterrasser, spa-fasiliteter og treningsrom.

- Vi er glade for å kunne fortsette utbyggingen på Jarlsø i samarbeid med Veidekke. Vi har god kjennskap til hva som er viktig for våre kunder, og vi gleder oss over at vi har kunnet tilby det i dette prosjektet som har blitt veldig godt mottatt i markedet, sier Stian Røed i Jarlsø Eiendom.

Nøkkelen til å realisere prosjektet i en periode med økende byggekostnader har vært det gode samarbeidet mellom Jarlsø Eiendom, KB arkitekter og Veidekke. Sammen har man funnet frem til løsninger som gir en kombinasjon av å imøtekomme leilighetskjøpernes behov, ivareta tiltalende design og få til god byggeprosess.

Byggearbeidene er allerede igangsatt med planlagt overlevering i slutten av 2024. Mer informasjon om prosjektet på https://jarlsoe.no/  


For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Lars N. Hjertås, tlf 92 29 71 92, lars.hjertaas@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Jarlsø KB_1 jpg
Jarlsø KB_2 jpg