Veidekke: Bygger fritidsleiligheter i Myrkdalen

Veidekke har skrevet kontrakt med Myrkdalen Fjellandsby AS og Vårstølen Utleige AS om å oppføre byggene Sendo og Skabotn i Myrkdalen i Voss kommune. De to byggene får til sammen 42 leiligheter for salg og utleie med felles garasjeanlegg. Oppdraget er en totalentreprise verdt 150 millioner kroner ekskl. mva.

Myrkdalen Send og Skabotn

I bygg Sendo skal det bygges 22 fritidsleiligheter for salg, varierende fra 45 til 193 m2 med egne balkonger eller terrasser. I bygg Skabotn blir det 20 leiligheter for langtidsutleie. Ved siden av entreen kommer en flott skibod der hver leilighet får sitt egne store skap, og det blir felles garasjeanlegg og boder i kjelleren under de to byggene. Beliggenheten er så sentralt i Myrkdalen som en kan komme, med skiheiser og langrennsløyper, turstier og sykkelløyper rett utenfor døren.

- Vi takker pent for oppdraget og setter svært stor pris på den tilliten vi her er gitt. Vi har et langt og godt forarbeid bak oss og føler oss trygge på at dette blir et svært bra prosjekt for Myrkdalen Fjellandsby, de som skal bo i leilighetene og for oss som entreprenør, sier distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen.

Byggearbeidene starter opp i disse dager med planlagt innflytting i slutten av desember 2024. Les mer om prosjektet: https://eiendom.myrkdalen.no/vare-boliger/sendo-skabotn/til-salgs


For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen, tlf 93 43 06 60, thor.smaabrekke@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Myrkdalen_Rift jpg