header

Veidekke: Bygger fritidsleiligheter på Hafjell

Mosetertoppen Skistadion AS og Vestsiden Utvikling AS har gitt Veidekke oppdraget med å bygge første byggetrinn på Mosetertoppen Skistadion på Hafjell i Øyer kommune. Oppdraget innebærer oppføring av 50 fritidsleiligheter i tre bygg med et stort underjordisk garasjeanlegg, og kontrakten er verdt 237 millioner kroner ekskl. mva.

Skistadion-Torg

Mosetertoppen Skistadion blir et kompakt anlegg med fasiliteter som restaurant, dagligvare­butikk, sportsbutikk, treningsstudio, skøytebane, skiutleie på tunet mellom leilighetene. Prosjektet blir liggende rett ved langrennsløypene og alpinanlegget, og når det hele er ferdig utbygd vil det bestå av 97 leiligheter i seks bygg, 2.100 m2 næringsarealer og et felles garasjeanlegg på 6.800 m2.

- Vi har hatt en utviklingsfase i halvannet år nå i godt samspill med utbygger og arkitekt. Da er vi selvfølgelig veldig blide og fornøyde når avtalen kom på plass og vi kan sette i gang med byggearbeidene. I Mosetertoppen Skistadion AS har vi en lokal og solid samarbeids­partner som passer oss godt, og vi takker så mye for oppdraget, sier distriktsleder Geirmund Østvold i Veidekke Bygg Indre Østland.

Prosjektet er utviklet med vekt på bærekraft og energieffektive løsninger. Dette betyr utstrakt bruk av tre, lavkarbonbetong, reduserte stålmengder og ikke minst et bergvarmeanlegg som skal levere vannbåren gulvvarme til det meste av varmebehovet. Alle leilighetene og næringsarealet leveres med energimerke A.

Grunnarbeidene har starter opp på tomta, og byggearbeidene starter om kort tid. Planlagt ferdigstillelse er i løpet av 2024. Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for tredje kvartal.

Les mer om prosjektet her: www.mosetertoppenskistadion.no


For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Geirmund Østvold, tlf 95 13 66 36, geirmund.ostvold@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Skistadion-Oversiktsbilde fra sør_LPO jpg
Skistadion-Torg_LPO jpg