Veidekke: Bygger leilighetsprosjekt i Levanger

Veidekkes datterselskap Grande Entreprenør har fått i oppdrag å bygge boligprosjektet Bryggehagen med 58 leiligheter i tre bygg i Levanger sentrum. Kontrakten med Levanger Brygge Utbygging AS (SEBO Boliger og TOBB) er en totalentreprise verdt 160 millioner kroner ekskl. mva.

Levanger Brygge 1 PKA

- Gjennom mange flotte prosjekter har vi etter hvert etablert et godt samarbeid med SEBO Boliger og TOBB, og vi er svært glade for at de igjen har valgt oss som entreprenør på et av sine boligprosjekter. Levanger havn har etter hvert blitt et attraktivt boligområde, og dette prosjektet blir et flott tilskudd i Levanger sentrum, sier daglig leder Morten Hynne i Grande Entreprenør.

Bryggehagen er fortsettelse av boligprosjektet Levanger Brygge som ble ferdigstilt i 2021. Grande Entreprenør skal oppføre to bygg med fire etasjer og ett med fem etasjer som til sammen rommer 50 ordinære leiligheter og åtte private omsorgsboliger. Det blir i tillegg næringslokaler i første etasje og felles kjelleretasje med parkering og boder.  

Byggearbeidene starter opp i februar med planlagt ferdigstillelse fra sensommeren 2024. Mer informasjon om prosjektet på https://www.seboboliger.no/prosjekter/bryggehagen/


For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Morten Hynne i Grande Entreprenør, tlf 95 24 85 41,morten.hynne@grande-entreprenor.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Levanger Brygge_1_PKA jpg
Levanger Brygge_2_PKA jpg