header

Veidekke: Bygger nytt kontorbygg på Nesttun

Veidekke har fått i oppdrag av Zurhaar AS å oppføre et miljøsertifisert kontorbygg på Nesttun i Bergen der SpareBank 1 SR-Bank skal flytte inn. Kontrakten er en totalentreprise verdt cirka 100 millioner kroner ekskl. mva.

Nesttunvegen 100

- Vi setter stor pris på den tilliten vi er gitt ved å få bygge det nye kontorbygget for Zurhaar AS ved Rune Birkeland. Dette er et prosjekt vi har jobbet tett og godt i sammen om med alle involverte parter siden i fjor høst. Vi skal ha mye egenproduksjon på prosjektet, så det er mange i Veidekke som gleder seg til å sette i gang med byggearbeidene etter ferien, sier distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen.

Bygget blir på om lag 2.200 m2 fordelt på fire etasjer og en underetasje som skal romme en energisentral som også naboeiendommene skal få nytte av. Bygget skal miljøsertifiseres etter standarden BREEAM-NOR nivå Excellent.

- Vi har hatt en veldig konstruktiv prosess sammen med SpareBank 1 SR-Bank, Veidekke og b+b arkitekter i dette prosjektet. Vi er utrolig glade for å ha fått i havn denne kontrakten, slik at vi får vitalisert den siste delen av Nesttun som ikke har vært så iøynefallende, sier Rune Birkeland, konsernsjef i Zurhaar AS.

- Vi er i vekst og vil satse videre med et komplett finanshus midt i smørøyet i Nesttun sentrum. Derfor gleder vi oss til sommeren 2025 da vi kan samle rundt 70 medarbeidere og ønske vårekunder velkommen i nye, flotte og miljøvennlige lokaler, sier regiondirektør Mads Didriksen i SpareBank 1 SR-Bank.

Byggearbeidene vil starte opp i høst med planlagt innflytting sommeren 2025. Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal.


For mer informasjon kontakt:  
Distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen, tlf 93 43 06 60, thor.smaabrekke@veidekke.no
Helge Dieset, kommunikasjonssjef Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Rune Birkeland, konsernsjef Zurhaar AS, tlf 97 09 88 71, rune@zreiendom.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Nesttunvegen 100 b+b jpg