Veidekke: Bygger skole i Kristiansand

Kristiansand kommune har i dag skrevet kontrakt med Veidekke om byggingen av Wilds Minne skole for 500 elever på barneskoletrinnet. Prosjektet har høye miljøambisjoner med vekt på gjenbruk, miljøgevinst og innovasjon. Kontrakten er en totalentreprise med samspill verdt 376 millioner kroner ekskl. mva.

Wilds Minne Norconsult

Den nye Wilds Minne skole blir på cirka 6.000 m2, i tillegg til en flerbrukshall på 3.500 m2 med næringslokaler i første etasje. De 500 elevene og 60 ansatte ved skolen får et flott uteområde og et skolebygg der det er vektlagt utstrakt bruk av massivtre og miljøvennlige løsninger.   

– Vi har lagt bak oss en lang og god samspillsfase med Kristiansand kommune og de andre involverte partene i utviklingen av et bærekraftig og godt skoleprosjekt. Nå er vi glade for at den politiske behandlingen er i mål, og at vi endelig kan komme i gang med byggingen. Vi takker så mye for tilliten og oppdraget, sier distriktsleder Atle Monan i Veidekke Bygg Agder.

Riving av eksisterende bygningsmasse er påbegynt. Oppstart av byggearbeidene starter august 2022 med overlevering juni 2024. Les mer om prosjektet her: www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/2021/slik-blir-wilds-minnes-skole/

Kontrakten inngår i ordrereserven for inneværende kvartal.

For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Atle Olaf Monan i Veidekke Bygg Agder, tlf 95 14 27 40, atle.monan@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke


Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Wilds Minne_Norconsult png