Veidekke: Daniel Kjørberg Siraj trekker seg fra styret

Veidekkes styremedlem Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS, har i dag meddelt selskapet at han trekker seg fra selskapets styre.

I desember 2022 offentliggjorde OBOS kjøp av 6,5 prosent i det svenske entreprenørselskapet NCC. I forbindelse med selskapets kjøp har valgkomitéen i NCC nominert Siraj til selskapets styre og valg skjer på generalforsamling 31. mars 2023.

Siraj trer ut av styrearbeidet i Veidekke umiddelbart og trekker seg formelt fra Veidekkes styre 31. mars 2023 i forbindelse med generalforsamling i NCC for å påse en ryddig overgang mellom roller og ivaretakelse av konkurranserettslige regler og hensyn.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Finansdirektør Jørgen Wiese Porsmyr, +47 907 59 058, jorgen.wiese-porsmyr@veidekke.no
Konserndirektør Lars Erik Lund, +47 413 31 369, lars.lund@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.