header

Veidekke: Nytt boligoppdrag i Ålesund

Veidekke har fått i oppdrag av Planor Bolig AS å oppføre boligprosjektet Daaehagen på Moa i Ålesund. Prosjektet består av 34 leiligheter fordelt på tre leilighetsbygg, parkeringskjeller og lekeplasser. Kontrakten er en totalentreprise verdt 116 millioner kroner ekskl. mva. 

Daaehagen

- Vi takker så mye for tilliten og er glade for å etablere et samarbeid med Planor Bolig som er en ny kunde for oss. Boligmarkedet oppfattes jo som noe krevende om dagen, derfor er det ekstra hyggelig at salget har gått bra. Og det er godt å se at kombinasjonen kvalitet og beliggenhet fungerer fortsatt, sier distriktsleder Stig Mork i Veidekke Bygg Møre og Romsdal. 

De tre leilighetsbyggene på tre, fire og fem etasjer inneholder leiligheter i størrelser fra 57 til 153 m2. Hver leilighet har egen balkong og noen har egen takterrasse. Det blir parkering i underetasjen og uteareal med to lekeplasser. Prosjektet ligger sentralt plassert med rusleavstand til restauranter, golfbane og et av Norges største kjøpesenter med over 200 butikker.

- Vi er fornøyde med å signere kontrakt med Veidekke når vi nå skal i gang med et nytt stort byggeprosjekt på Moa i Ålesund. Dette er et prosjekt vi har lagt mye arbeid i å skape og som vi sammen skal være stolte av. Prosjektet blir ikke bare attraktivt for våre boligkjøpere, men også for andre i nærområdet. Det blir kvartalsleikeplass og nye gangveier sier daglig leder Bernt Ove Vågsæter i Planor Bolig.

Prosjekteringen er godt i gang og grunnarbeidene har akkurat startet opp. Boligene skal stå klare til innflytting i andre kvartal 2025. Les mer om prosjektet her.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal.


For mer informasjon kontakt:  
Stig Mork, distriktsleder Veidekke Møre og Romsdal, tlf 90 54 26 26, stig.mork@veidekke.no 
Helge Dieset, kommunikasjonssjef Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Bernt Ove Vågsæter, daglig leder Planor Bolig AS, tlf. 90 77 22 82, bernt@planor.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Daaehagen BBW jpg
Daaehagen BBW_2 jpg
Kontrakt Daaehagen jpeg