Nytt boligoppdrag i Lørenskog

Veidekke har vunnet oppdraget om å få bygge 96 leiligheter i tre bygg med felles garasjeanlegg i boligprosjektet Mathildetunet i Skårerbyen for Selvaag Bolig. Kontrakten er en totalentreprise verdt 260 millioner kroner ekskl. mva. 

Skårerbyen J HRTB

- Mathildetunet blir det syvende byggetrinnet i Skårerbyen og Veidekkes første oppdrag i storprosjektet på Lørenskog. Det var mange som kjempet om kontrakten, så vi er veldig godt fornøyde med å ha vunnet konkurransen om oppdraget. Vi takker så mye for tilliten og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har med Selvaag Bolig fra andre pågående bolig­prosjekter, sier avdelingsleder Morten Barreth i Veidekke Bygg Oslo.

De tre byggene Veidekke skal oppføre blir på fire til syv etasjer som omkranser et felles uteområde med blant annet beplantning og leke- og oppholdsområde for beboerne. Leilighetene varierer i størrelser fra 39 til 108 m2 med store vindusflater og god takhøyde. I garasjekjelleren blir det parkeringsplasser, boder og tekniske rom. Beboerne får tilgang til flere fellesarealer både i Mathildetunet og i de eksisterende fellesområdene i nabolaget.

Arbeidene har allerede startet opp med planlagt overlevering i løpet av andre halvår 2025. Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for første kvartal 2024. Les mer om prosjektet her.   


For mer informasjon kontakt:  
Morten Barreth, avdelingsleder Veidekke Bygg Oslo, tlf 93 88 37 16, morten.barreth@veidekke.no 
Helge Dieset, kommunikasjonssjef Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Line Wegger, prosjektdirektør Selvaag Bolig, tlf 98 48 23 35, lsw@selvaagbolig.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 43 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Skårerbyen J_HRTB png
Skårerbyen J2_HRTB png