Veidekke: Rehabiliterer studentboliger i Oslo

Veidekkes datterselskap Seby AS skal rehabilitere 164 studentboliger i Sogn Studentby for Studentsamskipnaden SiO. Kontrakten er en totalentreprise i samspill der kontraktssum er i underkant av 102 millioner kroner ekskl. mva.

Sogn Studentby

Prosjektet omfatter innvendig rehabilitering av eksisterende boliger. I hovedsak betyr dette nye overflater, kjøkken og rehabilitering av de to badene i bofelleskap som fire studenter deler. Videre skal det etableres balansert ventilasjon og all teknisk infrastruktur i byggene skal skiftes ut. Prosjektet har prioritert ombruk i prosjekteringsfasen og det gjennomføres som fossilfri byggeplass.

- Vi ser fram til å ta fatt på nok et flott samspillsprosjekt i samarbeid med SiO og takker pent for oppdraget. Dette er det fjerde store prosjektet vi har for dem på Sogn Studentby. De bærekraftige løsningene i alle fasene av byggeprosjektet er jo noe vi liker godt og som dessuten er i tråd med Seby og Veidekkes miljøambisjoner, sier daglig leder Bjørn Ove Liavaag i Seby AS.

Byggestart er august 2022 med ferdigstillelse i juli 2023. Les mer om prosjektet her: https://www.sio.no/sogn


For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Bjørn Ove Liavaag i Seby, tlf 90 69 35 77, bjorn-ove.liavaag@veidekke.no 
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Sogn Studentby_SiO jpg