header

Veidekke: Reiser nok et logistikkbygg på Vestby

Veidekke Logistikkbygg har fått i oppdrag av Toveien 41 AS (Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap) om å oppføre enda et logistikkbygg i Vestby kommune rett syd for Oslo. Kontrakten er verdt nær 250 millioner kroner ekskl. mva.

Toveien 41 Vestby

Bygget blir på nesten 24.500 m2 BTA og skal oppføres i Vestby næringspark. Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Anthon Eiendom og Veidekke Logistikkbygg, og det føyer seg inn i rekken av ni prosjekter som partene har gjennomført sammen de senere årene.

- Vi takker og bukker for at vi nok en gang har fått fornyet tillit av Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap. Vi har et veldig godt samarbeid der vi utvikler knallgode, rasjonelle og effektive prosjekter, akkurat slik brukerne av et moderne logistikkbygg forventer i dag, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg.

Byggearbeidene har så smått startet opp og skal gjennomføres i løpet av 18 måneder.


For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg, tlf 916 90 080, roar.kristiansen@veidekke.no

Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke Logistikkbygg er en totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Vi er 25 entusiastiske kolleger i Larvik som omsatte for ca. 575 millioner kroner i 2021.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Toveien 41 Vestby jpg