header

Veidekke: Skal bygge kyllingslakteri på Røra

Veidekkes datterselskap Grande Entreprenør skal bygge et slakteri for kylling på Røra i Trøndelag for Berg Eiendom Levanger AS. Slakteriet skal benyttes av Ytterøykylling AS og Nortura. Oppdrager er en totalentreprise verdt om lag 140 millioner kroner ekskl. mva.

Slakteri Røra

- Vi er svært glade for at Berg Eiendom har valgt oss som entreprenør. Det gir en betydelig produksjon for oss i både 2023 og 2024, noe som igjen er med å trygge arbeidsplassene for både våre 200 ansatte og våre lokale samarbeidspartnere. I tillegg vil et slikt anlegg gi store positive ringvirkninger med mange nye arbeidsplasser i regionen, noe som gir grunnlag for vekst og bolyst på Innherred, sier daglig leder Morten Hynne i Grande Entreprenør.

Slakteriet blir på cirka 8.500 m2 over to til tre plan med beliggenhet i Leinsmyra industriområde på Røra i Inderøy kommune. Anlegget skal inneholde lokaler for slakting og bearbeiding av kylling, samt for inntransport av levende dyr og uttransport av ferdige produkter. Det blir også en egen administrasjonsfløy i bygget.

- Med bakgrunn fra kjøttbransjen er det personlig litt ekstra artig at vi får et slakteri på CV-en. Matproduksjon er noe av det mest meningsfulle vi kan drive med, og det skulle bare mangle om ikke et sterkt landbruksområde som Innherred har anlegg for videre bearbeiding av de produktene som landbruket produserer, avslutter Hynne.

Byggearbeidene starter opp til våren med planlagt ferdigstillelse høsten 2024.
 

For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Morten Hynne i Grande Entreprenør, tlf 95 24 85 41,morten.hynne@grande-entreprenor.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Slakt Røra png