header

Veidekke skal bygge leiligheter i Stockholm

Ved Bällsta-elven i Bromma skal Veidekke Entreprenad bygge 70 klimasmarte leiligheter for borettslaget Strandlycka. Første spadetak blir på våren 2011 og innflytting er beregnet til høsten 2012. Byggeoppdraget er en totalentreprise med kontraktssum på 115 MSEK ekskl. mva.

- Alle leilighetene kommer til å få en flott beliggenhet inntil Bällsta-elven og nær Marabouparken. I tillegg til rekreasjonsområder vil boligkjøperne få kort gangavstand til Sundbybergs sentrum, offentlig kommunikasjon og service, sier Alf Tördal, prosjektleder i Veidekke Bostad AB.

I området vokser det nå fram et nytt og barnevennlig boligområde. Det er planlagt tre nye parker i tillegg til barnehager og skoler. De nye boligene får gode planløsninger og blir klimasmarte. Leilighetene varierer fra to til fem rom, og alle får triangelformede balkonger eller uteplass.
  

For mer informasjon kontakt:

Prosjektleder Alf Tördal, Veidekke Bostad, tlf. +46  8635 61 82, alf.tordal@veidekke.se
Anleggsleder David Grimheden, Veidekke Entreprenad, tlf +46  733 559 947,  david.grimheden@veidekke.se
Kommunikationscjef Max Ney i Veidekke Sverige, tlf +46 70 221 98 29, max.ney@veidekke.se
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke ASA, tlf 21 05 77 91 / 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

 

 

 

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.000 ansatte en omsetning på 16 milliarder kroner. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus, veivedlikehold og gjenvinning. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12