Veidekke: Skal ruste opp to omsorgsbygg i Stockholm

Veidekkes svenske datterselskap Arcona skal gjennomføre et omfattende renoveringsoppdrag på Södersjukhuset i Stockholm. Prosjektet for Region Stockholms eiendomsselskap Locum er en utførelsesentreprise til en verdi av ca. SEK 300 millioner.

Forberedende arbeider er allerede i gang i prosjektet, som skal gjennomføres i 2024 og 2025 og innebærer renovering av ca. 11.300 kvadratmeter i Södersjukhusets bygg 17 og 18. De to byggene skal rustes opp til å møte dagens krav til moderne omsorgsbygg, med bedre planløsninger og oppgraderte tekniske systemer. Etter ombyggingen vil byggene huse 168 nye enkeltrom.

Arcona skal levere alt fra romdesign til installasjonsarbeid, med fokus på å sikre at byggene lever opp til den høye standarden helsevesenet krever.

–  I Arcona er vi svært stolte over å ha fått dette oppdraget for Södersjukhuset. Vi gleder oss til å jobbe med Locum igjen, etter den vellykkede oppføringen av bygg 72, som flere av medarbeiderne våre var med på å fullføre for fem år siden, sier Andreas Asplinger i Arcona.

Kontrakten inngår i ordrereserven for første kvartal 2024.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Jørgen Wiese Porsmyr, CFO Veidekke ASA, telefon +47 907 59 058
Andreas Asplinger, Arcona, telefon + 46 8 510 02 294

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.