Bygger boliger for Selvaag på Lørenskog

Veidekke Entreprenør har fått oppdraget med å bygge prosjektet Søster Mathildes gate 27/29 på Lørenskog. Kontrakten omfatter bygging av 66 leiligheter fordelt på to hus. Selvaag Bolig ASA er oppdragsgiver, og byggene skal oppføres i totalentreprise. Oppdraget er verdt 101 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet er del av Vestparken, som er et større utbyggingsfelt opparbeidet med gressplener, beplanting, gangveier, lekeplasser og parkanlegg. Beliggenhet er ved Lørenskog Storsenter sentralt i Lørenskog kommune, 15 minutter fra Oslo sentrum og under 10 minutter fra Lillestrøm.

- De 66 leilighetene er fordelt på to bygg fra fem til seks etasjer over en felles parkeringskjeller med heis direkte opp til leilighetene. Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms leiligheter på 45 kvm BRA til romslige 4-roms leiligheter på 129 kvm BRA. Salget av leilighetene er godt i gang og forventet byggestart er første kvartal 2015, forteller avdelingsleder Odd Arne Lian i Veidekke.

Husene skal fundamenteres på peler via støpte pelefundamenter og pelehoder direkte på fjell. De blir oppført i prefabrikkert betong og stål med fasader av tegl, tre, plater og glassfelt/vinduer.

For pressebilder se www.flickr.com/photos/veidekke, for mer informasjon kontakt:
Prosjektleder Jens Petter Hansen, Veidekke Entreprenør AS, tlf. 970 44 208, jens-petter.hansen@veidekke.no
Prosjektsjef Even Bakke, Selvaag Bolig ASA, tlf. 02224, teb@selvaagbolig.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 21 milliarder kroner (2013), og halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Dato Tittel Filtype
30.06.2018 Illustrasjon Selvaag pdf