header

Bygger Gladengen Park med 56 boliger i Oslo

Veidekke Entreprenør har i dag fått i oppdrag å bygge 56 leiligheter på Ensjø for Gladengveien DA. Prosjektet skal utføres som en totalentreprise, og kontrakten er på 113 millioner kroner ekskl. mva. 

- Vi har akkurat ferdigstilt Stålverksparken med 44 leiligheter for Gladengveien DA, og er stolte over å være valgt som samarbeidspartner for utvikling og bygging av Gladengen Park på en av de flotteste tomtene på Ensjø, sier prosjektleder Anders W. Haugen i Veidekke.

Bygget skal utføres i plasstøpt betong med prefabrikkerte balkong- og trappeelemen­ter. Fasadene blir hovedsakelig puss med innslag av metall. Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse. Det blir felles takterrasse på toppen av bygget, og i kjelleren blir det boder og parkeringsanlegg for biler og sykler.

Veidekke har allerede startet med grunnarbeidene, og innflytting i leilighetene vil være i fjerde kvartal 2015.

Se www.obos.no/gladengenpark for mer informasjon om prosjektet.


For mer informasjon kontakt:

Prosjektleder Anders W. Haugen i Veidekke Entreprenør AS, tlf 97 666 314, anders.haugen@veidekke.no

Prosjektleder Haakon Grønnæss, Gladengveien DA, tlf 95 788 474, haakon.gronnass@obos.no

Kommunikasjonssjef Helge Dieset, Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no


Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 21 milliarder kroner (2013) og 6 300 ansatte. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for HMS er likestilt med våre økonomiske mål. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Tittel Filtype
Illustrasjon Gladengen Park pdf