Bygger ny barneskole i Tvedestrand

Tvedestrand kommune har tildelt Veidekke oppdraget om å bygge ny barneskole på Lyngmyr i Tvedestrand. Kontrakten er totalentreprise verdt 172 millioner kroner ekskl. mva.

Tvedestrand Barneskole Fasade

Prosjektet er vunnet i en pris-/designkonkurranse der Veidekke har samarbeidet med Arkitema om løsningsforslaget. Det nye bygget på om lag 6.500 m2 over tre etasjer skal huse ny barneskole for hele Tvedestrand kommune. Skolen bygges som en tre-parallell skole med plass til 525 elever. I tillegg kommer komplette utearealer og nærmiljøanlegg på cirka 15.000 m2.

- Dette prosjektet betyr mye for innbyggerne i Tvedestrand kommune som nå får en ny og tipp topp moderne skole for barna i kommunen. Å bygge gode skolebygg er noe av det mest meningsfulle vi som entreprenører kan gjøre, og takker så mye for oppdraget. Vi håper å gjenta suksessen fra byggingen av Tvedestrand videregående skole og idrettspark for et par år siden, og prosjektet blir en viktig del av vår portefølje i østre del av Agder, sier distriktsleder Atle Monan i Veidekke Bygg Agder.

Byggearbeidene starter opp allerede nå i august og er planlagt ferdigstilt i mai 2023 slik at skolen kan tas i bruk til skolestart 2023.
 

For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Atle Monan, tlf 95 14 27 40, atle.monan@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Prosjektleder Andres Gimming Stensland i Tvedestrand kommune, tlf 95 22 55 49, andreas.gimming.stensland@tvedestrand.kommune.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Tvedestrand Barneskole Fasade jpg
Tvedestrand Barneskole Vestibyle jpg