Bygger nye boliger for Terrester AB i Torslanda ved Göteborg

Veidekke har fått i oppdrag av Terrester AB å bygge Spitfire-kvartalet i Amhult i Torslanda ved Göteborg. Oppdraget omfatter oppføring av 75 leiligheter og fem rekkehus samlet i to bygninger. Prosjektet er en totalentreprise på ca. SEK 135 millioner og planlegges ferdigstilt våren 2023.

Spitfire Amhult

– Veidekke har bygd en rekke flotte prosjekter i Göteborg og er en aktør vi har høy tillit til. Vi ser frem til et godt og givende samarbeid, sier Maria Nord Loft, adm. direktør i Amhult 2.

– Vi er veldig stolte over å ha fått tillit fra Terrester AB og ser frem til et nært og verdiskapende samarbeid, sier Anders Holmqvist i Veidekke Bygg Väst.

Spitfire-kvartalet vil inneholde alt fra små, plasseffektive ettromsleiligheter til fireromsleiligheter og rekkehus med egen inngang. Alle leilighetene har enten uteplass eller balkong, og kvartalet får sin egen grønne gårdsplass. Med beliggenhet sentralt i Amhult har beboerne også enkel tilgang til butikker og kommunikasjon.

Kontrakten inngår i ordrereserven for inneværende kvartal.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Charlotta Nilsén, konserndirektør Veidekke Bygg Sverige, tlf. +46 070-600 30 87   

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 Spitfire Amhult jpg