Bygger om Lillehammer videregående skole

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Oppland fylkeskommune å utvide og bygge om Lillehammer videregående skole avdeling sør. Oppdraget er en totalentreprise og kontrakten er verdt 150 millioner kroner ekskl. mva.

Oppland fylkeskommune skal samle opplæringstilbudene ved dagens tre videregående skoler på to skolesteder. Det er derfor behov for å utvide og bygge om Lillehammer videregående skole avdeling sør, blant annet for å ta imot studieretningene Restaurant- og matfag og Service og samferdsel som flyttes fra Mesna videregående skole.

Veidekke skal bygge om deler av eksisterende skolebygg, oppføre nytt bygg for idrett og undervisning, ny utvendig parkering, ny miljøstasjon, etablere nytt varemottak samt utføre rivearbeider og diverse arbeider utomhus.

Selve byggearbeidene starter opp i februar, og skal avsluttes til skolestart august 2016. Under hele byggeperioden vil det være full drift ved skolen.

For pressebilder se www.flickr.com/photos/veidekke, for mer informasjon kontakt:
Prosjektleder Stein Arne Bjørgen, tlf 95 86 46 26, stein-arne.bjorgen@veidekke.no
Distriktsleder Gudmund L Bjørnstad, tlf 90 51 04 99, gudmund.bjornstad@veidekke.no
Prosjektleder Frode Rønning i Oppland Fylkeskommune, tlf 99 62 75 16, frode.ronning@oppland.org
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 21 milliarder kroner (2013), og halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Tittel Filtype
Lillehammer vgd pdf