Bygger Unitech Teknologisenter på Bømlo

Veidekke har i dag skrevet kontrakt med SIVA AS om å oppføre et miljøsertifisert næringsbygg med et teknologisenter for Unitech og en videregående skole for Vestland fylkeskommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt cirka 150 millioner kroner ekskl. mva.

HOLON Inngang

- Vi takker så mye for oppdraget og tilliten. Vi har hatt lagt bak oss en god samspillsfase og gleder oss nå til å fortsette det gode samarbeidet med alle involverte i resten av prosjektgjennomføringen, sier distriktsleder Ove Nedrebø i Veidekke Bygg Haugesund.

Unitech Teknologisenter vil bli et unikt senter for læring, problemløsning og teknologiutvikling for havbasert industri. Prosjektet omfatter et forsknings- og utviklingssenter og en undervisningsdel med verkstedlokaler for Bømlo videregående skole. Bygget blir på rundt 7.500 m2 og skal miljøsertifiseres etter standarden BREEAM NOR very good.

Byggearbeidene starter i januar, og bygget er planlagt ferdigstilt til sommeren 2022.
 

For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Ove Nedrebø, tlf 95 70 29 06, ove.nedrebo@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 37 milliarder, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 HOLON Inngang jpg