Hoffmann overtar byggingen av Danmarks største outlet-senter

Copenhagen Designer Outlets vil bli Danmarks største outlet-senter ved ferdigstillelse i oktober 2014. Veidekkes danske datterselskap Hoffmann er ny hovedentreprenør etter at E. Pihl & Søn gikk konkurs i august 2013, og kontrakten har en verdi på DKK 146 millioner ekskl. mva.


Ambisjonen for senteret er kjente merker, høy kvalitet og en god shoppingopplevelse. Det er Danica Ejendomme som er byggherre, en byggherre Hoffmann i dag også bygger Frederiksberg Centret for.


- Nå kommer et topp moderne outlet-senter tett på hovedstaden, slik alle andre hovedsteder har. Det er veldig spennende, sier administrerende direktør i Hoffmann, Torben Bjørk Nielsen.


Oppføringen av Danmarks største outlet-senter har siden august vært utfordet på grunn av konkursen til E. Pihl & Søn, men nå er arbeidet gjenopptatt med Hoffmann som hovedentreprenør.


Kontraktssummen er på DKK 146 millioner ekskl. mva, og prosjektet omfatter etablering av rundt 80 butikker og fellesområder i eksisterende lokaler. Produksjon ble startet opp i midten av oktober 2013 og skal overleveres i oktober 2014.


 

Nedlastbart illustrasjonsfoto

For mer informasjon kontakt:
Administrerende direktør i Hoffmann, Torben Bjørk Nielsen, tlf +45 60 12 93 00, tbn@hoffmann.dk
Finansdirektør Jørgen Michelet, tlf +47 917 43 856, jorgen.michelet@veidekke.no

 

Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 20 milliarder kroner (2012) og 6.300 ansatte. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for HMS er likestilt med våre økonomiske mål. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Dato Tittel Filtype
30.06.2018 CDO pdf