Oppdatering om utbetaling av ekstraordinært utbytte

I forbindelse med at Veidekke signerte avtale om salg av eiendomsvirksomheten, annonserte selskapet at styret etter gjennomføring av transaksjonen ville foreslå utbetaling av et ekstraordinært utbytte på NOK 20 per aksje. Salget av eiendomsvirksomheten var gjennomført per 1. september.

Utbetaling av et ekstraordinært utbytte skal behandles i en ekstraordinær generalforsamling. Styret planlegger å gjennomføre den ekstraordinære generalforsamlingen 3. desember 2020. Innkalling til den ekstraordinære generalforsamlingen vil skje i forbindelse med offentliggjøring av Veidekkes resultat for tredje kvartal 2020 den 12. november.

Utbytte forventes godskrevet aksjonærene om lag én uke etter avholdt ekstraordinær generalforsamling.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Jørgen Wiese Porsmyr, CFO, telefon +47 90 75 90 58
Lars Erik Lund, konserndirektør, telefon: +47 41 33 13 69

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 37 milliarder, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.