Skal bygge 80 boliger på Ensjø i Oslo

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Gladengveien DA å bygge 80 leiligheter i de to naboprosjektene Verkshagen og Stålverkskroken på Ensjø. Prosjektene skal utføres som en totalentreprise, og kontrakten er på 146 millioner kroner ekskl. mva.

- Med Stålverksparken nylig ferdigstilt og Gladengen Park ferdig til høsten, vil vi med disse to nye prosjektene ha bygget 180 leiligheter for Gladengveien DA i området. Vi er stolte over å være valgt som samarbeidspartner for utvikling og bygging av Verkshagen og Stålverkskroken på en av de flotteste tomtene på Ensjø, sier prosjektleder Kaare Gilhus i Veidekke.

De to prosjektene får 40 leiligheter hver på mellom 42 og 116 kvadratmeter. De blir fra to til fire rom, og 11 av de største leilighetene får egen hybel. Byggene skal utføres i plasstøpt betong med prefabrikkerte balkong- og trappeelemen­ter. Fasadene blir hovedsakelig i murpuss med fasadeplater av aluminium. Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse, og det blir felles takterrasse på toppen av bygget. I kjelleren blir det boder og parkeringsanlegg for biler og sykler.

Veidekke påbegynner grunnarbeidene for Verkshagen i første kvartal 2015. Innflytting i leilighetene er planlagt fra tredje kvartal 2016.

Se http://www.obos.no/nybolig for mer informasjon om prosjektene.

For mer informasjon kontakt:

Prosjektleder Kaare Gilhus i Veidekke Entreprenør AS, tlf 45 03 01 97, kaare.gilhus@veidekke.no

Prosjektleder Ida Martine Strøm, Gladengveien DA, tlf 97 97 50 38, ida.martine.strom@obos.no

Kommunikasjonssjef Helge Dieset, Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 21 milliarder kroner (2013) og 6 300 ansatte. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for HMS er likestilt med våre økonomiske mål. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Dato Tittel Filtype
30.06.2018 Illustrasjon Gladengveien pdf