header

Suksessen fortsetter på Frysja i Oslo

Stor-Oslo Eiendom, OBOS Nye Hjem og Veidekke er enige om å fortsette det gode samarbeidet om prosjektet Frysjaparken i Oslo. Prosjektering av de 305 leilighetene i tredje byggetrinn er nå i gang, og byggearbeidene vil bli iverksatt etter hvert som salget går sin gang.

Frysja B

- Vi takker så mye for oppdraget og for fornyet tillit. Vi har et veldig godt samarbeid med Stor-Oslo Eiendom og OBOS som vi setter stor pris på, og nå kan vi videreføre og utvikle både byggeprosessene og teamet vårt ytterligere. Frysjaprosjektet er et av våre fremste innovative fyrtårn med en rekke teknologiske nyvinninger innen automasjon og digitalisering. Kombinert med god planlegging og rasjonell drift har dette resultert i en fremdrift og produktivitet helt i toppklasse, sier konserndirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg.

Mellom Nordmarka, Maridalsvannet og Nydalen ligger Frysja. Her er industrien i ferd med å flytte ut og bli erstattet av rundt 900 boliger, butikker, barneskole, barnehage, ny infrastruktur og parkområder. I februar 2018 begynte Veidekke byggingen av de første 154 leilighetene for Stor-Oslo Eiendom og OBOS, i mai 2019 fulgte oppdraget om nye 225 leiligheter og nå har prosessen med de neste 305 startet.

- Frysjaparken er nå i ferd med å etablere seg som en destinasjon og vi er veldig godt fornøyd med å fortsette det gode samarbeidet med Veidekke. Vi gleder oss til å utvikle mange nye leiligheter og ser frem til å ferdigstille nok et felt sammen med Veidekke, sier utviklingsdirektør i Stor-Oslo Eiendom Arne Brovold.

- Vi er svært fornøyd med å kunne bygge videre med Veidekke på nok et kvartal på dette flotte byutviklingsområdet i kanten av Oslomarka, sier prosjektdirektør Jørgen Stavrum i OBOS Nye Hjem AS

Byggeoppdraget er en totalentreprise på 850 millioner kroner ekskl. mva. som vil inngå i Veidekkes ordrereserve når tilstrekkelig salg for igangsettelse er oppnådd. Se for øvrig gjerne prosjektets nettside
 

For mer informasjon kontakt:
Konserndirektør Hans Olav Sørlie, tlf 91 74 49 23, hans-olav.sorlie@veidekke.no  
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 37 milliarder, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Frysja B jpg