Trym Thorsen Frøshaug årets lærling i Veidekke

Trym Thorsen Frøshaug fra Eidsvoll ble i dag kåret til årets lærling 2020 i Veidekke. Trym er lærling innen signalmontørfaget og tilknyttet Veidekkes banevirksomhet. Med nær 200 lærlinger fra Finnmark i nord til Agder i sør er Veidekke en av Norges største lærlingebedrifter.

Trym 23 10 2020 2

- Trym Thorsen Frøshaug utmerket seg tidlig ved å være ivrig i å lære mest mulig innen signalmontørfaget. Han er høyt respektert av fagarbeidere rundt seg, både fordi han gjør en god jobb og fordi han er en omgjengelig person. Trym er nøyaktig i sitt arbeid, meget fleksibel og flink til å samarbeide. Han har god forståelse for helse, miljø og sikkerhet og fremstår allerede som en solid fagmann med stor grad av yrkesstolthet, forteller Veidekkes lærlingansvarlig Fredrikke Rønsen.

Som årets lærling fikk Trym Thorsen Frøshaug overrakt en bronsestatuett og en sjekk på kroner 10.000,- I tillegg var tømrerlærling Mattias Bergh Bangsund fra Trondheim og betonglærling Sondre Reed Aasgaard fra Bergen med helt til finalerunden og fikk hver sin sjekk på kr 5.000,-

- Veidekke har i mange år drevet et målrettet og systematisk rekrutteringsarbeid gjennom vår lærlingeord­ning. Vi har fagansvarlige i alle våre enheter som passer på at opplæringen følger læreplaner og instruktører som er lærlingens personlige lærer og kontaktperson på prosjektene. Lærlingene er viktige for oss fordi de er fremtidens fagarbeidere som vi er så heldige å få lære opp. Samtidig er det en viktig del av vår rolle som entreprenør å gi mange ungdommer den nødvendige praksisen til fagutdannelsen, avslutter Rønsen.

Veidekke har nær 300 lærlinger i Norge, Sverige og Danmark. De 195 norske lærlingene er fra følgende faggrupper: Tømrere, betongarbeidere, asfaltarbeidere, vei- og anleggsarbeidere, fjell- og tunnelarbeidere, murere, elektrikere, anleggsmaskinførere, industrimekanikere, anleggsmaskinmekanikere, automatikere, produksjonsteknikere samt signalmontører, banemontører og energimontører (KL).

Les mer her om Veidekkes lærlingeordning.
 

For mer informasjon kontakt:
Lærlingansvarlig Fredrikke Rønsen, tlf 99 43 77 51, fredrikke.ronsen@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 37 milliarder, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 Trym 23.10.2020_2 jpg