Veidekke bygger 62 boliger på Sørenga i Oslo

Veidekke Entreprenør har i dag fått i oppdrag å bygge 62 leiligheter ytterst på Sørenga­utstikkeren i Oslo for Sørenga Utvikling.  Prosjektet skal utføres som en totalentreprise, og kontrakten er på 205 millioner kroner ekskl. mva.

I tillegg til de 62 leilighetene skal Veidekke bygge næringsarealer i første etasje på prosjektet. Kontrakten omfatter således 10.100 m2 BTA totalt. Bygget skal utføres i plasstøpt betong med prefabrikkerte balkong- og trappeelementer. Fasadene blir hovedsakelig i tegl med innslag av tre. Leilighetene blir innredet med eksklusive kjøkken- og garderobeløsninger, en-stavs parkett med gulvvarme og baderom i høy standard.

Toppleilighetene får store takterrasse med sjøutsikt, i tillegg etableres felles takterrasse for alle beboerne. Prosjektet er godt mottatt i markedet, og over 60 % av leilighetene er solgt siden salgsstart.

Veidekke starter betongarbeidene i februar måned, og innflytting i leilighetene vil være i tredje kvartal 2015.

Se www.sorenga.no for mer informasjon om prosjektet.

For mer informasjon kontakt:
Prosjektleder Arnfinn Strålberg i Veidekke, tlf 918 37 688, arnfinn.strålberg@veidekke.no
Daglig Leder Espen Pay, Sørenga Utvikling KS, tlf 913 10 517, espen.pay@sorenga.no 
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

 

 

Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 20 milliarder kroner (2012) og 6 300 ansatte. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for HMS er likestilt med våre økonomiske mål. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Dato Tittel Filtype
30.06.2018 Illustrasjon Sorengautstikkeren pdf