Veidekke bygger flere boliger for Thon på Lørenskog

Veidekke Entreprenør er tildelt oppdraget med å bygge andre trinn på boligprosjektet Eventyrtunet ved Lørenskog Storsenter (tidligere Triaden). Det skal nå oppføres 145 leiligheter i tre bygg, og infrastruktur skal opparbeides. Oppdragsgiver er Olav Thon Gruppen ved Thongård AS. Byggene oppføres i totalentreprise, og oppdraget er verdt 250 millioner kroner eksklusive mva.

- Boligprosjektet Eventyrtunet er delt inn i tre byggetrinn. Sommeren 2012 startet vi byggingen av de første 89 leiligheter. Samtidig med at disse nå ferdigstilles har vi gått i gang med andre byggetrinn. Dette består av 145 leilighetene på totalt 16.500 m2. Disse er fordelt på tre bygg fra fire til syv etasjer over en felles parkeringskjeller, forteller avdelingsleder Odd Arne Lian i Veidekke.

Leilighetene blir fra 28 til 140 m2, og alle beboerne vil få tilgang til parkmessige tun og bilfrie uteområder med gressplener og beplantning. Eventyrtunet ligger sentralt i Lørenskog kommune, 15 min fra Oslo sentrum og under 10 min fra Lillestrøm.

Byggene skal fundamenteres på peler via støpte pelefundamenter og pelehoder direkte på fjell. De blir oppført i plasstøpt betong med fasader av puss, tre og glassfelt/vinduer. Arbeidene skal være ferdig i andre kvartal 2015.

For mer informasjon om prosjektet, ta gjerne en titt på www.olavthon.no/Eventyrtunet/

For mer informasjon kontakt:
Avdelingsleder Odd Arne Lian, Veidekke Entreprenør, tlf 21 05 50 00, odd-arne.lian@veidekke.no 
Prosjektleder Jens Petter Hansen, Veidekke Entreprenør, tlf 970 44 208, jens-petter.hansen@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Direktør boligsalg Ole-Christian Hallerud, Olav Thon Gruppen, tlf. 23 08 00 00, ole.hallerud@olavthon.no

 

 

Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 20 milliarder kroner (2012) og 6 300 ansatte. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for HMS er likestilt med våre økonomiske mål. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Dato Tittel Filtype
30.06.2018 Illustrasjon Eventyrtunet pdf