Veidekke bygger flere boliger i Hagebyen på Fornebu

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Veifor AS om bygging av trinn to i bolig­prosjektet Hagebyen på Fornebulandet. Trinnet består av 115 boliger og garasjekjeller, og byggingen er allerede i gang. Til sammen bygger Veidekke nå 224 boliger i Hagebyen til en samlet salgsverdi på over én milliard kroner.

De første boligene i Hagebyen ble lagt ut for salg i oktober 2011 og allerede er over 170 solgt. Totalt i prosjektet skal det bygges 345 boliger, fra 2-roms blokkleiligheter til rekkehus på 134 kvadratmeter. De første Hageby-beboerne kan flytte inn i tredje kvartal neste år.

- I Hagebyen har vi boliger til førstegangsetablereren, barnefamiliene og de voksne som vil bytte ut eneboligen med en mer praktisk leilighet. Sammen med flotte private og felles utearealer og unik beliggenhet nær sjø og natur bare en kort busstur unna byen, har dette vært Hagebyens suksessformel, sier prosjektleder for Hagebyen Anders Holmlund i Veidekke Eiendom.

- Vi har veldig god erfaring med Veidekke Entreprenør fra første byggetrinn i Hagebyen, og er glade for å kunne videreføre samarbeidet, sier prosjektdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

I byggetrinn to skal det bygges blokkleiligheter fra 47 til 100 kvadratemeter, rekkehusleiligheter og toppleiligheter over to plan på henholdsvis 105 kvm og 91 kvm samt rekkehus over tre plan. Alle boliger får privat hage, terrasse eller balkong. Hagebyen utvikles av Veifor AS som er eiet 50-50 av Veidekke Eiendom og Fornebu Utvikling som er et heleid datterselskap av OBOS.

Mer informasjon om Hagebyen på Fornebulandet finner du her: www.hagebyen.no 

 

For mer informasjon kontakt:
Prosjektutvikler Anders Holmlund i Veidekke Eiendom, tlf 99 56 22 65, anders.holmlund@veidekke.no
Prosjektdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling, tlf 99 10 94 03 , jos@fornebuutvikling.no Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 21 05 77 91/ 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

 

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 18 milliarder kroner (2011). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen drøyt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.
Fornebu Utvikling utvikler Fornebulandet, som er det største utbyggingsprosjektet i Norge i dag. Det planlegges totalt 6300 boenheter fordelt på leiligheter, rekkehus og eneboliger. Fornebu Utvikling er et datterselskap av OBOS.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Dato Tittel Filtype
30.06.2018 Hagebyen pdf