Veidekke: Bygger nok et logistikkbygg på Vestby

Veidekke Logistikkbygg AS har skrevet kontrakt med Toveien 41 AS (Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap) om oppføring av et logistikkbygg på Vestby syd for Oslo. Kontrakten er verdt nær 240 millioner kroner ekskl. mva.

Toveien Vestby

Anthon Eiendom AS og Pareto Eiendomsfellesskap AS har igjen valgt Veidekke Logistikkbygg som samarbeidspartner for et stort logistikkprosjekt. Oppdraget bygger videre på det gode samarbeidet som er opparbeidet gjennom åtte tidligere prosjekter. Beliggenheten er nok en gang svært sentral i Toveien i Vestby næringspark, rett ved siden det nye sentrallageret til Optimera.

- I Veidekke Logistikkbygg har vi spesialisert oss på utvikling og oppføring av rasjonelle og effektive yrkesbygg i totalentreprise. I et tett samarbeid med Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap skal vi oppføre et bygg som skal tilfredsstille kravene til et moderne og effektivt logistikkbygg. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et nok spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.

Bygget blir cirka 24.700 m2 BTA. Byggearbeidene har allerede startet opp og skal gjennomføres på 18 måneder.


For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg, tlf 916 90 080, roar.kristiansen@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke Logistikkbygg er en totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Vi er 25 entusiastiske kolleger i Larvik som omsatte for ca. 575 millioner kroner i 2021.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Dato Tittel Filtype
01.01.0001 Toveien Vestby jpg