Veidekke bygger siste trinn i Hagebyen på Fornebu

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Veifor AS om å bygge det tredje og siste byggetrinnet i Hagebyen på Fornebulandet i Bærum. Dermed er alle 345 boliger i prosjektet i produksjon. Samlet salgsverdi for boligene er om lag 1,7 milliarder kroner.

De første boligene Hagebyen ble lagt ut for salg i oktober 2011. Ett og et halvt år senere er over 250 enheter solgt, og salgsinntektene har passert én milliard kroner.  Over sommeren flytter de første beboerne inn.

- Salgssuksessen til Hagebyen er sjelden, selv i dagens boligmarked. Det tyder på at vi bygger boliger folk vil ha, og at de har oppdaget Fornebulandets unike kombinasjon av sjø, natur og sentral beliggenhet, sier Anders Holmlund, prosjektleder for byggherren Veifor AS.

- Veidekke Entreprenør er en av landets mest erfarne boligbyggere. Det har de demonstrert i byggetrinn en og to. Vi er svært fornøyd med at vi nå skal fullføre Hagebyen-prosjektet sammen med dem, sier prosjektdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

Byggetrinn tre består av sju bygg. Det skal oppføres 114 blokkleiligheter på 47 til 105 kvadratmeter, samt 9 rekkehus på 134 kvadratmeter over tre etasjer. Alle boliger får egen balkong eller terrasse med hage. Hagebyen utvikles av Veifor AS som er eiet 50-50 av OBOS Fornebulandet og Veidekke Eiendom.

 Pressebilde

For mer informasjon kontakt:
Prosjektutvikler Anders Holmlund i Veidekke Eiendom, tlf 99 56 22 65, anders.holmlund@veidekke.no
Prosjektdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling, tlf 99 10 94 03 , jos@fornebuutvikling.no Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 21 05 77 91/ 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

 

 

Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 20 milliarder kroner (2012) og 6 300 ansatte. Virksomheten omfatter bygg- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for HMS er likestilt med våre økonomiske mål. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

 

Fornebu Utvikling utvikler Fornebulandet, som er det største utbyggingsprosjektet i Norge i dag. Det planlegges totalt 6300 boenheter fordelt på leiligheter, rekkehus og eneboliger. Fornebu Utvikling er et datterselskap av OBOS.

 

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12