Veidekke med nye avtaler for leie av maskiner og utstyr

Veidekke har inngått nye samarbeidsavtaler med Ramirent og Cramo for leie av maskiner og utstyr til byggevirksomheten i Norge. Dette er nøkkelavtaler som sikrer Veidekke forutsigbarhet og konkurransedyktige betingelser i de tre neste årene. Dette er første gang Veidekke har samarbeidsavtaler med to likestilte leverandører.

F.v.: Adm.dir. Thomas Astrup i Cramo og kategoriansvarlig innkjøp Jannik Weum i Veidekke.

På en byggeplass er det et stort antall store og små maskiner samt mye teknisk utstyr i bruk. Veidekke leier inn alt fra brakker, containere, heiser og lifter til varme/tørk, byggestrøm, ulike maskiner og håndholdte enheter. De nye avtalene inneholder transport, montering/ demontering, vedlikehold, service og ikke minst rådgivning for å tilpasse og velge de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt.

- Logistikk med riktig utstyr til rett tid er helt avgjørende for gjennomføringen av byggeprosjekter, og Veidekke har prosjekter over store deler av landet i tillegg til i de største byene. Gjennom valget av Ramirent og Cramo har vi fått på plass to langsiktige og solide samarbeidspartnere som er svært viktige for oss, ikke minst når det kommer til bærekraft og det grønne skiftet der utviklingen går raskere enn noen gang. De nye avtalene gir oss fleksibilitet og økt konkurransekraft, og vi ser frem til et gjensidig godt samarbeid de neste årene, sier innkjøpssjef Ole Jakob Nes i Veidekke Bygg.

Avtalene har en årlig verdi på til sammen rundt 300 millioner kroner for de to leverandørene.

For mer informasjon kontakt:
Ole Jakob Nes, innkjøpssjef Veidekke Bygg, tlf 91 55 32 05, ole.jakob.nes@veidekke.no
Helge Dieset, kommunikasjonssjef i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no 

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Cramo jpg
Ramirent jpg