Veidekke: Nytt boligoppdrag i Stjørdal

Veidekkes har fått i oppdrag av Signaturhagen Bolig AS og Boligbyggelaget TOBB å oppføre et boligprosjekt med 72 leiligheter i Stjørdal sentrum. Kontrakten er en totalentreprise verdt 245 millioner kroner ekskl. mva.

Signaturhagen eksteriør

Prosjektet Signaturhagen består av tre bygg på fem etasjer og de 72 leilighetene varierer i størrelse fra 42 – 109 m2. Det kommer næringsarealer i første etasje i det ene bygget, og det blir felles garasje- og sykkelparkering i underetasjen. Leilighetskomplekset får unike fellesarealer med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge, treningsrom med badstue samt en egen gjesteleilighet.

- Vi takker pent Signaturhagen Bolig AS og TOBB for oppdraget, og nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene. Prosjektet skal gjennomføres av Veidekke og vårt datterselskap Grande Entreprenør, sammen med andre lokale samarbeidspartnere, sier regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag.

Rivearbeidene på tomta er i gang mens planlagt oppstart av byggearbeidene er i løpet av oktober med innflytting sommeren 2024.

Mer informasjon om prosjektet på https://tobb.no/nye-boliger/signaturhagen-stjordal


For mer informasjon kontakt:
Regionsdirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag, tlf 95 02 07 30, torgeir.wiig@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 7 800 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
Signaturhagen jpg
Signaturhagen_2 png