header

Veidekke skal bygge boliger i Hagebyen på Fornebu

Veidekke Entreprenør AS har fått i oppdrag av Veifor AS å bygge trinn 1 på boligprosjektet Hagebyen på Fornebulandet i Bærum. Veifor er eiet 50-50 av Fornebu Utvikling og Veidekke Eiendom. Kontrakten gjelder oppføring av 109 boliger med en samlet salgsverdi på om lag 470 MNOK.

Hagebyen ligger sentralt på Fornebulandet med Nansenparken som nærmeste nabo og er det nyeste boligprosjektet på Fornebulandet. Totalt er det planlagt 345 boliger i fordelt på fire byggetrinn. Første byggetrinn består av i alt seks blokker og rekkehus rundt store grønne tun, utearealer og lekeplasser, samt garasjekjeller.  Det skal oppføres blokkleiligheter fra 47 kvm til 115 kvm, rekkehus over tre plan på 134 kvm, samt rekkehusleiligheter og toppleiligheter over to plan på henholdsvis 105 kvm og 91 kvm. Alle leiligheter får hage, terrasse eller balkong.

De første leilighetene ble lagt ut for salg i oktober 2011, og prosjektet har allerede nådd en salgsgrad på over 50 %. - Vi er svært fornøyd med salget så langt. Det er tydelig at markedet etterspør fleksible, familievennlige boliger i grønne omgivelser, sier prosjektutvikler Anders Holmlund i Veidekke Eiendom.

- Veidekke Entreprenør er en av Norges største boligbyggere, og Fornebu Utvikling har allerede et godt samarbeid med Veidekke Entreprenør i andre prosjekter på Fornebulandet. Vi er veldig glade for å ha dem med på laget også i dette prosjektet, sier boligdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

Arbeidene med byggetrinn 1 skal etter planen starter i mars. Planlagt innflytting er i fjerde kvartal 2013.

Se mer informasjon om prosjektet på www.hagebyen.no

For mer informasjon kontakt:
Prosjektutvikler Anders Holmlund, Veidekke Eiendom, tlf. 21 05 76 40/ 99 56 22 65, anders.holmlund@veidekke.no
Prosjektleder Rune Andersstuen, Veidekke Entreprenør, tlf 918 33 380, rune.andersstuen@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, Veidekke, tlf 21 05 77 91 / 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 16,3 milliarder kroner (2010). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus, veivedlikehold og gjenvinning. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen nær 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.
Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Tittel Filtype
Hagebyen pdf