Veidekke: Skal bygge idrettsanlegg i Stockholm

Veidekke har signert kontrakt med Nystad Stockholm Idrott og skolfastigheter AB om bygging av tre idrettshaller i et område mellom Liljeholmen og Midsommarkransen i Stockholm. Oppdraget er en totalentreprise med kontraktssum ca. SEK 215 millioner. Bygging starter i vår, med planlagt ferdigstillelse i 2024.

TMRW Nystad Stadsutveckling Herbariet 2 Aerial WIP

I området som utvikles av Nystad for utdannings- og idrettsformål, bygger Veidekke også ny barneskole for om lag 1 000 elever.

– Vi er glade for å ha signert en entreprenøravtale med Veidekke og dermed starte byggingen av tre nye idrettshaller med Stockholms bys idrettsetat som leietaker. Anlegget er primært til for byens barn og unge og blir Stockholms fineste idrettsanlegg, sier Niklas Skerfving, prosjektleder i Nystad Stadsutveckling AB.

Det nye idrettsanlegget på 8 100 kvadratmeter skal hete Tellusborgshallen og skal brukes til både skoleaktiviteter og foreningsliv. I tillegg til idrettshallene er det lagt opp til aktivitetsrom, kafé, garderober og personalrom.

– Vi er svært tilfreds med å ha fått oppdraget og ser frem til å få bygge dette fine anlegget. Samfunnseiendom har høy prioritet hos oss, og tildelingen viser at vi er konkurransedyktige i hele dette segmentet, sier Linus Wåhlin i Veidekke Bygg Stockholm.

Bygget, som får både sedumsbeplantning og solcelleanlegg på taket, har en tydelig miljøprofil og skal sertifiseres i henhold til standarden Miljöbyggnad.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Charlotta Nilsén, konserndirektør Veidekke Bygg Sverige, +46 70-600 30 87

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Tittel Filtype
TMRW.Nystad.Stadsutveckling.Herbariet.2.Aerial.WIP jpg