Veidekke skal bygge leiligheter for Urbanium i Oslo

Urbanium AS har valgt Veidekke Entreprenør til å bygge 94 leiligheter i St Halvardsgate i gamlebyen i Oslo. Oppdraget skal utføres som totalentreprise, og er verdt 145 millioner kroner ekskl. mva.

På tomten i St Halvardsgate 20 skal det oppføres tre bygg i fem og seks etasjers høyde. Leilighetene blir fra 45 m2 til 121 m2, og alle får egen balkong eller privat uteplass. Prosjektets beliggenhet er sentralt i Oslo, i et etablert og hyggelig boligområde nær Middelalderparken og Bjørvika. Det blir parkeringsplasser både ute og inne i lukket garasjeanlegg. Gårdsrommet blir et avskjermet grøntområde med hovedinnganger til de tre husene og det vil bli solrike fellesterrasser på taket.

Oppdraget inkluderer rivning av eksisterende bebyggelse på eiendommen, prosjektering og bygging av de 94 hovedleilighetene med utomhusarealer, parkering i kjeller og bakkeplan, boder for boligene i kjeller samt tilhørende trapperom og heiser.

Arbeidene starter opp til sommeren dersom tilstrekkelig antall leiligheter er solgt, og planlagt innflytting er våren 2014.

For mer informasjon kontakt:
Prosjektleder Rune Andersstuen i Veidekke, tlf 918 33 380, rune.andersstuen@veidekke.no  
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 21 05 77 91 / 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Daglig leder Silje Strøm, Urbanium AS, tlf 926 88 610, silje@urbanuim.no

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 16,3 milliarder kroner (2010). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen nær 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Dato Tittel Filtype
30.06.2018 St Hallvardsgate pdf